2022-02-01 15:14:13• hírek • közlemény / Szatmar.ro

Elismerés a segítő szándékért

Kedden Kereskényi Gábor, Szatmárnémeti polgármestere a Constantin Brancusi Műszaki Líceumban tett villámlátogatást, nem kis meglepetést okozva ezzel annak a Vlad Mihainak, aki nemrégiben egy szatmári bankautomatánál jelentős összeget talált, ám ahelyett, hogy zsebre vágta volna, visszajutatta azt a jogos tulajdonosnak. 

A városvezető egy oklevéllel és egy performáns tablettel lepte meg az emberségből jelesre vizsgázó diákot. „A mások irányában tanúsított odafigyelés és segítő szándék társadalmi létünk és együttélésünk alapja kell legyen. Büszkék vagyunk azokra a fiatalokra, akik tetteikkel követendő példát mutatnak a környezetüknek. Szatmárnémetinek szüksége van az ilyen fiatalokra, mi pedig igyekszünk minden feltételt megteremteni ahhoz, hogy itthon maradjanak. Vlad Mihai ezzel a gesztusával is bizonyította, hogy szilárd erkölcsi elvei vannak, gratulálok neki, és remélem, példáját mások is követik majd.” – mondta az oklevél átadása után a polgármester.


A táblagépet a szatmárnémeti „PRIETENIA” Egyesület vásárolta, akik folyamatosan jótékonysági akciókat szerveznek és támogatják a hátrányos helyzetű és kiemelkedő teljesítményeket elérő szatmárnémetieket.






Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: